Spektakl u Beogradu
0

Fabjan najavio Stošiću kako će ga pobijediti: Kad to uradim zapjevat ću Džejovu "Nedjelju"

E. K.
Miran Fabjan (Foto: Screenshot)
Miran Fabjan (Foto: Screenshot)
Slovenački MMA borac Miran Fabjan je u razgovoru za srbijanske medije najavio borbu sa Darkom Stošićem u Beogradskoj areni.

Fabjan je otkrio favorizovanom srbijanskom borcu kako će ga pobijediti, a kada to učini zapjevat će pjesmu "Nedjelja" od Džeja.

"Normalno da ću ga pobijediti, a kad ga pobijedim otpjevat ću pjesmu 'Nedjelja', od Džeja. Zapjevat ću 'Nedjelju' od Džeja u Beogradu. To sam obećao, to ću i uraditi. Gledaj, uvijek sam bio uvjeren. Ja sad od kada radim MMA sa Zelgom Galešićem, sparingujem sa Vitasovićem, imam momke koji su baš na nivou i svaki trening mi digne samopouzdanje. Iskustvo je tu. I Spahoviću sam tačno rekao šta će biti, Žgeli sam tačno rekao šta će biti, Dajčmanu sam tačno rekao šta će biti. Posljednja četiri meča, ja sam ljudima prije meča rekao šta će biti. Znači, rekao sam Dajčmanu da ne može da ide u razmjenu sa mnom, tako je i bilo, Aktasu sam rekao da kad god mi dođe na 'overhand', da će biti kraj meča, i tako je i bilo", rekao je Fabjan te zatim dodao:

"Spahoviću sam rekao da mi neće moći ništa u parteru i kad mu prvi put ustanem, bit će kraj. I tako je i bilo, ali sudija nije prekinuo tamo na kraju druge runde pa je pustio i treću rundu gdje sam se ja sprdao totalno, izgubio sam potpuno glavu što se neće nikad više ponoviti. Žgeli sam tačno rekao kako će biti, jednostavno, fizika, kakva je fizika, kakav je moj put. I sad sam isto rekao i Stošiću. Kad ja budem na zadnjoj nozi i on me napada, tad će biti njegov kraj. Jednostavno i ako me baci u parter, odmah će vidjeti da mi ne može ništa u parteru i će biti njegov kraj. Prvi način za poraz će mu biti ako me baci u parter i vidjet će da mi ne može ništa, a drugi način za poraz biće kad mi naleti na kontru iz zadnje noge. To sam siguran".

Meč između Stošića i slovenačkog Rockyja je na rasporedu 1. juna u Beogradskoj areni kada je zakazan FNC spektakl.