|

Erko Jun najavio narednu borbu: Pudzianowski neće izdržati bosansku pesnicu

Erko Jun najavio narednu borbu: Pudzianowski neće izdržati bosansku pesnicu
176
E. B.
30.9.2019. u 20:30
49
komentara
176

dijeljenja
Spektakl poljskog borilačkog giganta Konfrontacje Sztuk Walki (KSW) održat će se 9. novembra u zagrebačkoj Areni, a danas je u Poljskoj održana press-konferencija na kojoj je bio Ermin Junuzović alias Erko Jun.
Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u glavnom gradu Hrvatske na borilačkom spektaklu KSW 51 neće imati nimalo lagan zadatak jer će mu protivnik biti Mariusz Pudzianowski, poljski snagator i MMA borac.

Pudzianowski je pet puta bio svjetski prvak u natjecanju snagatora World's Strongest Man, a dva puta je osvojio drugo mjesto. Ovaj dvojac danas se našao licem u licem.

"Konferencija je prošla bez varnica. Izuzetno cijenim i poštujem protivnika i ovo je za mene najveći izazov u karijeri. O Pudzianowskom nije potrebno trošiti riječi. On je velika zvijezda u Poljskoj, ali vjerujem da neće izdržati bosansku pesnicu i da ću na kraju slaviti ubjedljivu pobjedu", kaže Erko Jun koji dodaje da su snimili i nekoliko najava za spektakl u Zagrebu, a borci su na licama imali zastave svojih domovina.
Prijavi grešku


Komentari (49)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...