KSW 51
231

Erko Jun i Mariusz Pudzianowski se večeras bore pred 13.000 gledatelja u Zagrebu

E. B.
Mariusz Pudzianowski i Erko Jun
Mariusz Pudzianowski i Erko Jun
Borilački spektakl KSW 51 bit će održan večeras u Zagrebu, a u glavnoj borbi večeri sastat će se Ermin Junuzović i Mariusz Pudzianowski.

Junuzović, koji se bori pod imenom Erko Jun, ali i pod bosanskohercegovačkom zastavom, imat će izuzetno težak zadatak s obzirom da je protivnik mnogo iskusniji.

Naš borac je upisao sve tri pobjede iz dosadašnja tri ulaska u kavez, dok je nekadašnji peterostruki najjači čovjek na svijetu u oktagon ulazio 19 puta, a 12 puta je izašao kao pobjednik.

Zanimljivo je da se Pudzianowski, koji je 14 kilograma teži od Junuzovića, nije pojavio na otvorenom treningu.

"Možda se i usr*o. I ja bih da sam na njegovom mjestu. Moj plan za borbu je jednostavan, samo bombe, da mu otkinem glavu, ako Bog da", poručio je Erko Jun.

Osim ove borbe najviše pažnje privlači i okršaj Vase "Psihopate" Bakočevića i Borysa Mankowskog.

Poljski borac je veliki favorit, no srčani Vaso je poručio u svom stilu da je optimista.

"Mislim da ću ga 'ukočiti' u prvoj ili drugoj rundi", poručio je popularni Psihopata.

Na ovom borilačkom spektaklu trebao se boriti i Denis Stojnić, no njegova borba protiv Ante Delije je otkazana zbog povrede koljena. Tako će se najbolji hrvatski borac u oktagonu naći protiv Olija Thompsona.

Ulaznice za ovaj spektakl su rasprodane i očekuje se da na tribinama bude više od 13.000 gledatelja. Preliminarne borbe počinju u 19 sati, a TV prijenos ovog borilačkog spektakla možete pratiti na programu RTL 2 od 22 sata kada kreće glavni dio programa.

Također, od 19 sati možete sve borbe pratiti putem pay per viewa na službenoj stranici KSW-a.

Spisak borbi

Mariuzs Pudzianowski - Erko Jun

Borys Mankowski - Vaso Bakočević Cezary Kesik - Aleksandar Ilić Damian Stasiak - Antun Račić Darwin Rodriguez - Ivan Erslan Roman Szymanski - Miloš Janičić Daniel Torres - Filip Pejić Oli Thompson - Ante Delija Sebastian Przybysz - Lemmy Krušič Krystian Kaszubowski - Aleksandar Rakas