U subotu u KSC-u
101

Drugi međunarodni turnir "Ilidža Open" privukao više od 350 takmičara iz BiH i regiona

Piše: K. H.
Na Ilidži će se 13. oktobra održati drugi po redu Međunarodni teakwondo turnir Ilidža Open na kojem će učestvovati više od 350 takmičara iz BiH i država regiona.

Ovaj turnir je namijenjen za sve uzraste i kategorije, a služi kao odlična prilika za afirmaciju mladih sportista. Turnir se održava u organizaciji jednog od najorganizovanijih teakwondo klubova u BiH - teakwondo kluba Olimpic.

"Ovaj turnir je već prepoznatljiv za državu BiH, grad Sarajevo i općinu Ilidža i mi se nadamo da će i ove godine sve proći u najbolje mogućem redu. Moramo se još jednom zahvaliti mnogobrojnih sponzorima koji su nam i ove godine izašli u susret i bez kojih sigurno ne bi bilo moguće organizovati ovo", rekao je za Klix.ba Amin Avdović.

Turnir će se održati u KSC dvorani na Ilidži s početkom u 10 sati, a prema podacima koji se mogu pronaći na zvaničnoj stranici Teakwondo saveza, trenutno su prijavljena 349 tamičara, s tim da postoje kandidati koji su zakasnili s prijavom, a kojima je odobren nastup na turniru.