Druge životne navike
18

Dana White oduševio fizičkom transformacijom, promijenio se nakon zastrašujućeg saznanja

N. K.
Dana White iz 2017. godine (Foto: Instagram)
Dana White iz 2017. godine (Foto: Instagram)
Predsjednik UFC-a Dana White je očito shvatio kako je mu je krajnje vrijeme bilo za promjenu životnih navika jer je prekomjerna kilaža nerijetko jedan od glavnih uzročnika brojnih problema, naročito za osobe u zrelijoj životnoj dobi.
Naime, White se ozbiljno prihvatio treninga i plana prehrane, a najnovije rezultate prezentovao je na svom Instagram profilu te je njima fascinirao fanove.

Izgleda fizički besprijekorno i vjerovatno nikada u životu nije bio u takvoj formi.

Dana White iz 2017. i 2023. godine (Foto: Instagram)
Dana White iz 2017. i 2023. godine (Foto: Instagram)

"Lijeva fotografija je nastala 17. marta (treći mjesec) 2017. godine. Desna je nastala 18. septembra (9. mjesec) 2023.", napisao je Dana u opisu svoje nevjerojatne transformacije.

U svojoj objavi označio je Garyja Brecku, stručnjaku koji je zaslužan za Whiteovu transformaciju i koji se na Instagramu predstavlja kao "biolog" i "biohaker".

Podsjetimo, White je prošle godine otkrio kako se podvrgnuo testu koji vam pokazuje u kakvom je stanju vaše tijelo i daje vam procjenu vašeg životnog vijeka, a nakon loših predviđanja odlučio je promijeniti životne navike.

Breckove metode očito su pozitivno djelovale na Whitea koji će svojom fizičkom transformacijom sigurno mnoge potaknuti na promjene.