Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od boljih UFC događaja - em se moglo gledat u normalno doba od 5 do 11, em je bilo naših momaka koji su pobijedili (Hadžović, Rakić). Bez obzira što nisu svi dobri Bošnjani, sve je to bosanska zemlja hranila.
To je sport za ljude u Bosni Niski udarci tu se ne sude A ima samo pauza mala Da čistačica pomete zube....
split decision. pa covjece u Svabe je glava bila ko da ga je kamion udario.
klix treba totalno da zabrani komentare na svemu. ima i djece koja uzmu citat ovaj klix i vide ove nacionalisticke prozivke
Jel ovo onaj plavi , plavooki bosnjooo :))))))))
Bravo masino, samo jako naprijed.
SVAKA CAST BOSNJAK ALLAH TE SVAKIM DOBROM NAGRADIO ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
bože sačuvaj na što liči. ovaj čovjek je i u divljini bezbjedan.
@HrvatTeVoli Mujo ti mamu šugavu tarlaho’
sramim se sto zivim u takvom drustvu da se ovo spominje u pozitivnoj konotaciji.
Brate kontam te ja 100%! Ali sta reci za drustvo gdje su popovi i hodje vrhovne instance, ne samo na balkanu nego u 80% svijeta!
@samireamire uvijek je bilo budala i primitivaca, niie to neka utjeha