{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Cormier poručio Habibu: Mayweather će te prebiti, ne pomišljaj na borbu s njim

Klix.ba
17.10.2018. u 16:52
59
34
Cormier poručio Habibu: Mayweather će te prebiti, ne pomišljaj na borbu s njim
59
Cormier poručio Habibu: Mayweather će te prebiti, ne pomišljaj na borbu s njim
Foto: AFP
UFC šampion lake kategorije Habib Nurmagomedov nedavno je izazvao bokserskog prvaka Floyda Mayweathera na bokserski okršaj, a njegov kolega Daniel Cormier, koji je ujedno i prvak teške kategorije, rekao je da bi Habib u tom meču dobio žestoke batine.
"Habibu bi bilo bolje da ni ne razmišlja o tome. Šta ustvari on namjerava postići time?" pitao se Cormier koji je nakon borbe protiv McGregora pokušavao smiriti Nurmagomedova.

Razlog zbog kojeg Cormier ne daje previše šanse Habibu je u tome što McGregor ima daleko bolju boksersku tehniku, a opet se nije proslavio u okršaju sa Mayweatherom.

"Ukoliko ne misli to raditi zbog novca, onda je bolje da nikako ne radi jer će dobiti batine. Ja volim Habiba, ali realno, Floyd će ga prebiti. To je ludo, mislim da bi Habib bio isfrustriran da bi se počeo hrvati u bokserskom ringu. Meni je to sve smiješno, ali tako vidim ovu situaciju. On bi umjesto boksanja trebao ići na hrvanje", kazao je Cormier.

Podsjećamo, Habib je nedavno rekao kako u "džungli", misleći na borilačke sportove, može biti samo jedan kralj, a on i Mayweather još uvijek nisu doživjeli poraz u svojim karijerama.

"Hajde da se borimo! 50-0 protiv 27-0. Obojica nikad nismo izgubili, što da ne? Hajde! U ovoj džungli ima mjesta samo za jednog kralja. On nije mogao da 'sruši' McGregora, a ja sam to uradio veoma lako", rekao je Nurmagomedov.

"CBS, Showtime i MGM Grand pripremite čekove. Otiđite na stranicu Leonarda Ellerbea kako bi vidjeli da me je Habib Nurmagomedov izazvao. Učinimo Las Vegas opet velikim!", napisao je Mayweather na svom Instagram profilu.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: