Manekenka i pjevačica
68

Bivši bokserski prvak u vezi s dvije djevojke istovremeno, objavili su zajedničke fotografije

H. H.
Haye sa pjevačicom Unom Healy i manekenkom Sian Osborn (Foto: Instagram)
Haye sa pjevačicom Unom Healy i manekenkom Sian Osborn (Foto: Instagram)
Britanski bokser David Haye (42) izazvao je veliku pažnju nakon što je na društvenim mrežama objavio zajednički snimak s pjevačicom "The Saturdaysa" Unom Healy i manekenkom Sian Osborne, potvrdivši da je u vezi s obje djevojke istovremeno.

Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji u vezi je sa Sian (30) od 2020. godine kada je upoznao dok je radila za njegovu kompaniju Black Mask Company, a Una (41) im se pridružila u oktobru na Ibizi kada su skupa proslavljali njen rođendan.

Upravo je ona na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se David drži za ruke s njom i Sian, a zatim je i Haye na Instagramu objavio snimak njih troje u bazenu, gdje ih je zagrlio oko struka.

"Ako fotografija govori hiljadu riječi, onda ova govori upravo ono što treba", napisao je Haye u opisu i tako potvrdio vezu s obje djevojke.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Haye je ovojio WBA titulu u teškoj kategoriji 2009. nakon što je pobijedio Nikolaja Valujeva, a zajedno sa Evanderom Holyfieldom i Oleksandrom Usykom, jedan je od samo tri boksera u historiji koji su ujedinili svjetske titule u kruzer i teškoj kategoriji.