Ljubav na pomolu
354

Bivša misica Švicarske osvojila srce MMA borca Ermina Junuzovića

Klix.ba
Erko Jun i Dijana Cvijetić
Erko Jun i Dijana Cvijetić
Seksepilni Bosanac Ermin Junuzović, poznatiji po imenu Erko Jun, ponovo se našao u žiži interesovanja medija u Evropi, u ovom slučaju u Švicarskoj.

Naime, prema pisanju tamošnjih medija najpopularniji Bosanac na Facebooku, gdje ima 4,4 miliona pratilaca, osvojio je srce bivše misice Švicarske Dijane Cvijetić, čiji su roditelji porijeklom iz Banja Luke.

View this post on Instagram

📸🔥 @erkojun . . By @yung_eye

A post shared by DIJANA CVIJETIC (@deeanaofficial) on

Erko Jun je podijelio na svom profilu nekoliko fotografija sa Dijanom, a da li će među njima biti nešto više, pokazat će vrijeme.

"Dijana je super djevojka. Atraktivna, mlada, ambiciozna... Ona tačno zna šta želi u životu i veoma je samouvjerena. Volim takve žene koje imaju ciljeve. Nedavno smo bili u noćnom provodu u Švicarskoj i ona bi uskoro trebala doći kod mene u Belgiju, a potom vjerovatno zajedno dođemo i na odmor u Bosnu", kaže Erko Jun.

View this post on Instagram

New stuff 📸 coming soon 🔥 with @erkojun

A post shared by DIJANA CVIJETIC (@deeanaofficial) on

Podsjetimo, Junuzović iz jedne od prethodnih veza ima kćerkicu Anisu o kojoj vodi brigu, i fotografijama na društvenim mrežama raznježuje svoje fanove.

"Anisa je cijeli moj svijet, za nju živim i najvažnija mi je. Naravno, uvijek sam okružen lijepim ženama i to mi je posebno drago", kaže Erko.

I Dijana Cvijetić je imala samo riječi hvale za popularnog MMA borca, fitness modela i bodybuildera.

"Ne moram govoriti da izgledaš super. Kod tebe mi se sviđa kakav si prema ostalima, a pogotovo prema meni. Osoba sa kojom sam se razumjela od prve sekunde, i sa kojom mi paše druženje. Sviđa mi se kako ideš svojim putem ne razmišljajući šta će ko da kaže", poručila je Dijana.