Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravoooo Tarooo, naprijed aBd po zlato.. Djete koje 10 godina uporno radi na sebi i ima veliki cilj.. Taro ne sumnjam mrvice da zlato nece doci u Sarajevo. SRETNOOOOO!!!
Kako neko ko piše o sportu može misliti da je svejedno da li piše boks ili kick boks. To su dva različita sporta, totalno različita, ali našem novinaru to dođe isto. Kao što je fudbal isti u Evropi i Americi.
bilo bi lijepo da clanci koji nisu populisticki i ne donose zaradu a odnose se na nase mlade nade, tipa ovoga, biti vidljiviji... ili da npr. ima rubrika ''mlade nade''
Daj se odluci novinaru, boks ili kik boks..razlika je ocigledna..