Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emilu sve najbolje. Nadam se fa ce pobjediti i prestaviti BiH u najboljem svjetlu. Jedno pitanje sto nema veze sa njim. Ima li muslimana sto se zovu Emil?
@Shele ovisi kako gledaš. U Hercegovini to ime pretežno nose Hrvati dok kod nas u Mostaru imaš i "muslimana" s tim imenom, ali obično iz takvih obitelji ne prakticiraju Islam više se tako samo tradicionalno izjašnjavaju.
MS Hvala na odgovoru.
koji si sad ti jbt
Emil Markic je istinski borac. Visestruki je prvak BiH u amaterskom boksu, i svoj kvalitet je prenio u profi vode. Cim se bori u WBO asocijaciji, nema potrebe za daljnom pricat. Nemojte ga stavljati u isti kos sa nekim puhalom, radmilovicem, delalicem i ostalim ublehasima.
Samo me zanima jel ovaj rus iz neke vojne baze ili je ovo stvarno borba za titulu?