Pripremao se s Ćatićem
48

Bh. bokser Ajdin Reiz objavio kako su izgledale pripreme za pobjedničku borbu

Klix.ba
Bosanskohercegovački bokser Ajdin Reiz sredinom septembra ostvario je drugu pobjedu u svom drugom profesionalnom meču, a sada je objavio kako izgledaju pripreme za jedan takav meč.

Reiz je u super velter kategoriji na bodove savladao još jednog mladog boksera Nijemca Emina Karimlija (22).

Ajdin Reiz (Foto: Ajdin Reiz)
Ajdin Reiz (Foto: Ajdin Reiz)

"Kao i prošli put, pratile su me kamere na dan borbe i prije borbe, kako bi pokazali fanovima šta se dešava u pripremi meča. Želim da se zahvalim za podršku i nagradim gledaoce i fanove sa Team Reiz majicom. Naši navijači mi mnogo znače i njihova podrška mi daje mnogo snage", rekao je Reiz i dodao:

"Želim se zahvaliti svom timu, trenerima Mauriceu Weberu i Salihu Yildirimu, koji su odradili fantastičan posao u pripremi i u korneru tokom borbe. Veliko i posebno hvala Adnanu Ćatiću koji me priprema i koji mi pomaže kao bratu. Velika mi je čast od njega učiti i s njim pripremati borbe. Veliko i posebno hvala svim sponzorima, bez njih ovo sve ne bi bilo moguće", poručio je Reiz.

Ajdin Reiz (Foto: Ajdin Reiz)
Ajdin Reiz (Foto: Ajdin Reiz)

Svi koji žele sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti majicu "Team Reiz", moraju se pretplatiti na kanal 'Ajdin Reiz' na YouTubeu, ostaviti like na videu i ostaviti komentar.