|

Beljo opet odgovorio Puhalu: Pajdo, ne živi u oblacima, smiješne su ti priče i izgovori

Beljo opet odgovorio Puhalu: Pajdo, ne živi u oblacima, smiješne su ti priče i izgovori
115
E. B.
20.9.2019. u 18:28
75
komentara
115

dijeljenja
Beljo opet odgovorio Puhalu: Pajdo, ne živi u oblacima, smiješne su ti priče i izgovori Damir Beljo (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nakon što je Edin Puhalo obećao pozvati Damira Belju da boksuje predborbu za titulu svjetskog prvaka koju popularni Iron Puki planira napasti, 34-godišnji Mostarac je žestoko odgovorio.
"Očigledno je ovdje da Puhalo ne želi meč. Ono što imaš odlično je samo tvoj PR i ja se sa tim ne mogu boriti. Ja govorim iskreno, a ti njima prenosiš svoju verziju koja nije korektna niti iskrena. Čuj ti da mene lansiraš u orbitu? Pajdo, ne živi u oblacima. Opet ponavljam, kao ako WBO prihvati mene kažeš? WBO je prihvatio oba boksera sa kojima si boksao, a koji su miljama ispod mene, a još sam dobio priliku prije za svjetski naslov. Smiješne su ti priče i izgovori", napisao je Beljo na početku svog statusa na Facebooku.

"Jako poštujem menadžera Redžu i smatram da je jako sposoban i dobar čovjek. Naravno da vam ja ne pašem sa poslovne strane jer možeš izgubiti pojas, a i ja mogu puno izgubiti jer sam dosta rangiran ispred tebe prika i cijena mi je Bogu hvala odlična, ali evo hoću bez novca.

I nema potrebe da se služiš nekim vrijeđanjem kao da ti ja uvodnu borbu boksam? Vidi, ti ako budeš boksao za svjetski naslov, rado ću ti uvodnu boksati, ali frende nemoj da se krijes iza Boga, a se*uckaš", poručuje mu Beljo.

"Koliko si puta prvak BiH bio? Koliko? Molio bih i ljude iz boksa, sadašnjeg i bivše selektore, samo da se njih upita koliko si puta i šta si napravio u boksu u BiH. Bog ti dao odličan PR i Bogu hvala, sponzore, i evo napravio si rezultat i Bogu hvala i na tom, ali ne možeš se ti pi*ati po drugima i govoriti da si najbolji kad pajdo nisi. Ja za sebe iz poštovanja prema drugim i starijim i sadašnjim reprezentativcima i ne samo u boksu, nego borilačkom svijetu naše zemlje za sebe neću reći da sam najbolji jer imam poštovanja.

U boksu sam do sada Bogu hvala najviše napravio. Zamisli koliko smo 'jaki i dobri' u boksu pa imamo prvake Evrope i svijeta, a ne mogu biti prvaci države, a što je još 'važnije' mogu biti prvaci Evrope i svijeta.

Ja tebe ni u kojoj izjavi ponizio nisam, ni tebe niti bilo koga, a ti počinjes prljavo i lažima. Sve sam objasnio i sve je istina, znači zanimljiviji su ti ovi što su ispod mene protivnici i to daleko ispod, a ja kao nisam? Sve OK. Ja više ne znam šta da uradim osim da gaće skinem.

Želim ti dobro, ali na ovo se više nema šta reći, a ti opet izvrći i traži alibije ili bilo šta. Sve ti najbolje želim i drago bi mi bilo da postaneš prvak svijeta. Bogu je sve moguće", poručio mu je Beljo
Prijavi grešku


Komentari (75)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...