{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Atraktivna Brazilka koja trenira jiu jitsu uhvatila lopova i držala ga 15 minuta

Klix.ba
8.2.2019. u 11:40
153
51
Atraktivna Brazilka koja trenira jiu jitsu uhvatila lopova i držala ga 15 minuta
153
 
Brazilka Patricia Melo, koja tri godine trenira jiu jitsu, postala je svjetski poznata nakon što je u rodnom gradu uhvatila lopova i 15 minuta ga držala onesposobljenog sve dok nije došla policija.
Ona je s majkom šetala u gradu Caxias do Sul na jugu Brazila kada je čula kako neko traži pomoć i viče "Lopov, lopov".

S obzirom na to da je bila s majkom i psom, uzela je psa i stavila ga majci u ruke, a nakon toga je krenula za lopovom kojeg je brzo uhvatila. Majka je bila u šoku, ali ju je Brazilka pokušala smiriti riječima da je utrenirana za ovakve slučajeve.

"Prvo sam ga samo držala, ali kada sam vidjela da bi mogao pobjeći, omotala sam noge oko njega i namjerno se spustila na tlo dok nije došla policija", priča hrabra Patricia.

Ona se vodila činjenicom da lopov sigurno nema oružje, jer bi ga izvadio tokom pljačke. Brazilski mediji prenijeli su da se radi o narkomanu koji se često mota pored prodavnica, a zanimljivo, on je uzeo samo dvije kutije slatkiša i s tim je uspio pobjeći zaštitarima.

Kada je Patricia uhvatila lopova, ubrzo su stigli zaštitari koji su ga počeli udarati, ali je ona uzela stvari u svoje ruke i uradila zahvat "rear naked choke", koji se često koristi u mješovitim borilačkim vještinama, te je zahvaljujući tome smirila lopova i sačekala dolazak policije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: