|

Adnan Ćatić: Borci koji dolaze na Sarajevo Fight 3 garantiraju spektakl

Adnan Ćatić: Borci koji dolaze na Sarajevo Fight 3 garantiraju spektakl
679
Klix.ba
17.7.2017. u 16:49
29
komentara
679

dijeljenja
Adnan Ćatić: Borci koji dolaze na Sarajevo Fight 3 garantiraju spektakl
Manifestacija Sarajevo Fight 3 održat će se 10. augusta u hotelu Hills na Ilidži. Bit će to turnir osmorice K1 boraca u kategoriji do 72 kilograma, a učestvovat će takmičari iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Njemačka, Švicarske, Češke Republike, Slovačke, Holandije i Turske.
Također, pored turnira osmorice bit će organizovan i Superfight mečevi po K1 i MMA pravilima. Između ostalih, učešće su potvrdili Haris Biber, Rasim Bašić, Čedo Pantić, Mario Marković, Novak Radulović, Boban Ilioski i Rene Arreger. Na Superfightu će učestvovati Igor Emkić, Mesud Selimović, Bahrudin Mahmić, Berin Balijagić, Alija Tucak, Vladimir Tok i Matthias Jaskola.

Adnan Ćatić, peterostruki svjetski bokserski prvak po WBA verziji u srednjoj kategoriji, koji se bori pod imenom Felix Sturm, naglašava kako očekuje zanimljive borbe u gradu na Miljacki.

"Kada pogledate imena koja su potvrdila dolazak na manifestaciju onda je to garancija da će biti spektakl. Vjerujem da će gledatelji istinski uživati u zanimljivim borbama. Kako uživo, tako i pored TV ekrana. Mislim da ću uživo posmatrati mečeve. Čitao sam izjave boraca pred ovaj događaj. Ipak, ring je jedino mjerilo", kazao je Ćatić.

Organizatori Sarajevo Fight 3 su Haris Sipović Sipa i Emir Alić. Adnan Ćatić trenutno se nalazi u glavnom gradu BiH, a poznato je da je veliki prijatelj sa Sipovićem.

"Mi smo dugogodišnji prijatelji. Uostalom on je zadužen za sigurnost mene i moje porodice. S obzirom da znam koliko je studiozan, vrijedan i predan poslu, vjerujem da će sve biti na vrhunskom nivou. S puno optimizma očekujem Sarajevo Fight 3. Ljudi u BiH vole ovaj sport i ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta", istakao je Ćatić.

Tokom sedmice bit će određene cijene ulaznica za ovaj događaj.
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...