|

Bolt: Neću se takmičiti na 400 metara ili skoku u dalj iduće sezone

Bolt: Neću se takmičiti na 400 metara ili skoku u dalj iduće sezone
0
T
Totalsport
25.11.2012. u 15:41
0
komentara
0

dijeljenja
Bolt: Neću se takmičiti na 400 metara ili skoku u dalj iduće sezone Usain Bolt
Najbolji svjetski atletičar Usain Bolt nedavno je najavio mogućnost nastupa u disciplini 400 metara ili skok u dalj na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru za četiri godine. No, iduće sezone neće se okušati ni u jednoj od te dvije discipline.
Na Olimpijskim igrama u Pekingu prije četiri godine Bolt je osvojio zlatne medalje na 100 i 200 metara, kao i u štafeti Jamajke 4x100 metara. Sva tri zlata obranio je ove godine i u Londonu. U sve tri discipline je i svjetski rekorder.

Iako je nedavno obznanio kako će možda potražiti neke nove discipline i neke nove izazove, u idućoj sezoni opet ćemo ga gledati u njegovim disciplinama.

"Iduće sezone je Svjetsko prvenstvo. Osvojio sam već mnoge titule u karijeri, ali svjetska smotra je svakako jedan od najvažnijih događaja. Meni je ipak najvažnije trčati što je brže moguće. Znate, sada sam malo stariji i želim vidjeti koliko sam brz na stazi i što mogu učiniti. Eto, to mi je najvažnije u diućeoj sezoni. Naravno, i Svjetsko prvenstvo", poručio je Bolt kojeg je, logično, Međunarodna atletska federacija (IAAF) proglasila za najboljeg atletičara godine.

"Razgovarao sam sa svojim trenerom Glenom Millsom o potencijelnim novim disciplinama, 400 metara ili skok u dalj. Zaključili smo da nećemo s time ići. Ostat ću fokusiran na 100 i 200 metara, nastojati biti što brži i nadati se da će me povrede zaobići", dodao je Bolt.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.