sport
0

Blaž Slišković službeno predstavljen kao novi trener Hajduka

NINA
Novi trener Hajduka Blaž Slišković danas se službeno predstavio novinarima u Splitu.

Konferencija za novinare kasnila je i odgađana je nekoliko puta, prvo se trebala održati ujutro, zatim se selektor BiH javio pa je odgodio za 13 sati, da bi na kraju bila održana tek u 16 sati.

Novi trener Hajduka novinarima je uglavnom ponovio ono što je u srijedu rekao bh. novinarima u Sarajevu – da reprezentacija BiH ima prednost u odnosu na Hajduk.

“Imam vrlo ozbiljne obaveze u reprezentaciji BiH, ali smatram da imam znanja i energije da uspješno vodim i reprezentaciju i Hajduk. Drago mi je što su ljudi u Hajduku pristali na moje zahtjeve i prihvatili moje obaveze u reprezentaciji i zahvaljujem im na tome kao i na ukazanoj prilici da vodim Hajduk. Nije me trebalo dugo nagovarati da prihvatim ovaj posao, svakome ko voli Hajduk i ko je proveo vrijeme u njemu zna kolika je čast sjesti na njegovu klupu. Svjestan sam gdje dolazim, koliko Splitu znači Hajduk i koliko me posla čeka. Zajedno sa svojim pomoćnikom Krstičevićem, pokušat ću što prije 'snimiti' situaciju, i raditi na tome da vratimo navijače na tribine. Prvenstveno moramo raditi na igri, na atraktivnosti i agresivnosti, tako da navijači nakon svake utakmice budu zadovoljni barem zalaganjem”, kazao je Slišković.