{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Blaž Slišković ostaje selektor nogometne reprezentacije BiH

S
22.9.2006. u 14:24
0
0
Blaž Slišković ostaje selektor nogometne reprezentacije BiH
0
Blaž Slišković ostaje selektor nogometne reprezentacije BiH
Blaž Slišković ostat će na dužnosti selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon što je danas na pres-konferenciji u Nogometnom savezu BiH opozvao svoju ostavku podnesenu nakon poraza od Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
"Prošlo je nekoliko dana od sjednice Izvršnog odbora NS BiH na kojoj sam dobio jednoglasnu podršku i tu odluku ću do kraja ispoštovati. Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i naglašavam da želim ostati na mjestu selektora, jer prije svega vjerujem da imamo kvalitetnu ekipu, pametne i zdrave momke, koje želim odvesti na Evropsko prvenstvo", kazao je Slišković.

U osvrtu na susret s Mađarima Slišković je istakao da je to bio loš dan, te da je trenutak kada je u Zenici saopćio da odlazi bio iskren.

" Za poraze uvijek sam tražio isključivog krivca u sebi. Alibi za loše rezultate nisam tražio u drugima, mada su i pobjede i porazi plod zajedničkog rada i kolektiva", kazao je Slišković.

On je naglasio da u kvalifikacijama još uvijek ništa nije izgubljeno, te da to bh. nogometaši mogu pokazati već u narednim susretima s Moldavijom i Grčkom, koji se igraju početkom oktobra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: