Tužan dan za Nigerijca Okunowu
3

Bivšem igraču Barcelone izgorjela kuća i sve što je ikada postigao

Totalsport
Bivšem nogometašu Barcelone i Benfice, Nigerijcu Gbengi Okunowu, izgorio je dom u Ibadanu, a s njime i sve što je u životu postigao i osvojio.

"Bilo je oko dva sata u noći kada sam se probudio i čuo buku u kući do svoje. Shvatio sam da je izbio požar kod komšije i odmah sam istrčao kako bih mu pomogao", rekao je Nigerijac za Goal.com.

"Nažalost, prekasno sam shvatio da će se vatra proširiti i na moju kuću. Gledao sam kako mi vatra 'guta' dom, a ja nisam mogao napraviti ništa. Nisam ništa mogao spasiti. U kući su mi bile pasoš, papiri za boravak u Europi, medalje, trofeji i sve ostalo", ispričao je Okunowo.

"Zaista ne znam zašto se to moralo dogoditi baš meni i u ovo doba. Kako ću vratiti sve što mi je izgorjelo? Za mene je ovo najžalosniji dan u životu. Ne znam kako ću ponovno započeti život", završio je Nigerijac.

Okunowo (33) je u karijeri promijenio pregršt klubova, ali ni u jednom nije ostavio značajniji trag. Ove se sezone nakon godina "lutanja" po svijetu vratio u nigerijsku Premier ligu i potpisao za Sunshine Stars.