{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. nogometaši u humanitarnoj akciji

S
31.10.2007. u 11:08
0
0
Bh. nogometaši u humanitarnoj akciji
0
Bh. nogometaši u humanitarnoj akciji
Pozitivna Igra (Positive Play), nevladina organizacija registrovana u Bosni i Hercegovini je u saradnji sa Ministarstvom kulture i sporta FbiH odabrala pet nogometaša reprezentacije naše zemlje da učestvuju u poster kampanji ''Pozitivan sportista''.
Direktni korisnici ove kampanje su omladinski pogoni bh. sportskih klubova. Osnovna ideja poster kampanje je prenijeti djeci pozitivne inicijative koje će usvojiti kao način ponašanja u svom odrastanju. Isto tako poster kampanja "Pozitivan sportista" služi za podizanje svjesti od opasnosti od mina i oružja kod djece kao direktnih korisnika ovog projekta, kao i kod višestruko većeg broja osoba (porodice i prijatelji) koji će biti u prilici da vide ove postere.

Vrhunski nogometaši reprezentacije BiH, Zvjezdan Misimović, Adnan Gušo, Mirko Hrgović, Vedin Musić i Edin Džeko su pristali da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji baš zbog najmlađih ljubitelja ovog sporta. Svaki od nogometaša na posteru je u službi promocije pozitivnih ideja i sigurnog ponašanja.

Veliku pomoć tokom dizajniranja postera pružilo je "Oslobođenje". Kroz dosadašnje aktivnosti "Pozitivne Igre" djeci je podijeljeno već preko 5.000 postera. Posteri će i dalje biti besplatno dijeljeni djeci tokom budućih aktivnosti naše organizacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: