Užas u Los Angelesu
58

Uznemirujuće / Beskućnik usred grada napao i unakazio bivšu uspješnu američku odbojkašicu

N. K.
Kim Glass (Foto: Twitter)
Kim Glass (Foto: Twitter)
Nekadašnja američka odbojkašica i osvajačica olimpijskog srebra Kim Glass pretrpjela je teške povrede u rodnom Los Angelesu nakon što je jedan beskućnik na nju bacio metalni predmet s kojim joj je slomio nekoliko kostiju lica.

Kim je zadobijene povrede pokazala na Instagramu, a sve se odigralo u trenutku kada je napuštala restoran u kojem je bila na ručku.

Muškarac je tada počeo trčati prema njoj, a kad je stigao blizu nje, bacio je metalni predmet u njenom smjeru i pogodio je u lice.

"Pogledao me s mržnjom u očima. Sve se brzo dogodilo. Bio je dosta udaljen i bacio je na mene taj predmet s ulice. Vratila sam se reći prijatelju da nešto nije u redu i ne shvaćajući da sam dobila udarac. Izgledalo je kao cijev. Sve se dogodilo vrlo brzo, imam više prijeloma", napisala je Glass kojoj je u napadu uz kosti lica i nos, stradalo i oko.

Kim Glass (Foto: Instagram)
Kim Glass (Foto: Instagram)

Inače, prolaznici su zadržali čovjeka za kojeg se piše da ga je policija identifikovala kao 51-godišnjaka po imenu Semeon Tesfamariam.

Kim je s američkom reprezentacijom osvojila olimpijsko srebro u Pekingu 2008. godine, a nakon igračke karijere bacila se u manekenske i fitness vode.