Disciplinski postupak protiv igrača
0

Benfica kažnjava Coentraa, razmišlja i o prijavi Reala

Totalsport
Fabio Coentraa
Fabio Coentraa
Portugalska Benfica pokrenut će disciplinski postupak protiv svoga nogometaša Fabija Coentraa zbog njegove nedavne izjave da želi igrati za Real Madrid, javlja novinska agencija Lusa.

Portugalski doprvak, tvrdi isti izvor, razmatra i mogućnost prijave Reala Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog neovlaštenog pristupa igraču koji je pod ugovorom s drugim klubom.

Coentrao (23) je prije nekoliko dana za španski AS izjavio da, ako bude napuštao Benficu, želi igrati isključivo za Real Madrid. Svoju je želju za dolaskom na Santiago Bernabeu ponovio i u utorak za isti španski dnevnik, a to je očito bila kap koja je prelila čašu razumijevanja čelnika lisabonskog kluba. Portugalski mediji pišu da je Coentrao svojim istupima prekršio Benficina interna pravila koja brane izjave medijima bez dozvole kluba.

Benfica je u ponedjeljak izdala saopćenje u kojem je demantirala da pregovara s Realom oko prodaje svoga lijevog bočnog igrača. Ujedno je ponovila da je cijena za portugalskog reprezentativca, kojem ugovor istječe 2016. godine, 30 miliona eura.