Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin brate, treba te docekat kako sampion zasluzuje💪🙏👌
treba heroja dočekati u što većem broju.
Ja se nekako nadam da će ovaj Amerikanac što je pobjedio pasti na doping kontroli.
Sad će oni LEŠINARI iz SDA razmiliti po portalima i govoriti kako su oni ZASLUŽNI za USPJEH !!!
Fino
Dodjoh s posla...jos ne znam sta je bilo. E sad, da idem na Klix - ne smijem: reci ce Klix 'razbili ga (u finalu)' :( Idem na YouTube. I gledam... PET puta: sto iz uzivanja, sto da bih se uvjerio! Pa, i u istoriji bosanskog podneblja je drugi - Amel Tuka. Prvo mjesto dijele Ban Kulin i Kotromanici. :] Sto bi moji Bosanci rekli: Alle Achtung! Aferim!
Kakav uspjeh, bravo ljudino, samo mi je muka sto ce sad i SDA i svi kriminalci-politicari navalit da se hvale njima i da prisvajaju zasluge za njegov uspjeh a koji naravno nemaju ama bas nikakve veze sa tim, nego bi mu cak i ono malo opreme i suplemenata i sponzora sebi prisvojili da strpaju jos u dzep
treba dat naziv ulice uzenci po Tuki. Tukina ulica.
Kakav uspjeh, bravo ljudino, samo mi je muka sto ce sad i SDA i svi kriminalci-politicari
Tuka... U 5 godina već preko 350.000 osoba napustilo BiH, prema tome, rekao bih da ćeš dijeliti sreću sa cijelom državom minus (za sada) jedno 10 % njenih pametnih građana.
Kd je vec sve tako usrano, zar se nemamo pravo radovati ako jednom dodjemo kuci, a nismo taj dan ugazili u govno. Ne kvari nam i taj jedan dan.
Amele Amele klanjamo ti se Amele.
BABUKA NAS!!!
Erdogan je babuka. Amel je brat. :)
PONOS PONOS PONOS DRZAVE,PONOS DRZAVE,PONOS DRZAVE
rezime dana/ Zvezda pobjedila, Djokovic pobjedio, Tuka osvojio Srebro, Dinamo izgubio
Prije 4 god bronza, nocas srebro a zlato ces nam ako Bog da insa'Allah donijeti sa sledece olimpijade 💪💛💙
Ponosu drzave