Oglasio se iz pritvora
388

Napadač na bh. atletičare u Baru objavio sramotan snimak, ponosan je na epilog akcije

N. K.
Napadač iz Bara se oglasio iz pritvora (Foto: Screenshot)
Napadač iz Bara se oglasio iz pritvora (Foto: Screenshot)
Brutalni napad na mlade atletičare iz Bosne i Hercegovine koji se u subotu dogodio u Baru u Crnoj Gori izazvao je brojne reakcije i osude javnosti, ali jedan od napadača je više nego ponosan učinjenim djelom i epilogom akcije.
Naime, u javnosti je procurio video na kojem se vidi kako jedan od napadača iz pritvora ponosno izvještava svoje prijatelje o trenutnom stanju te povredama koje su zadali žrtvama.

"Čekam da završe pa da idem kući. Ona dvojica su završili u Podgorici. Jednom slomljen nos, jednom napukle kosti. Znači haos", govorio je napadač koji je očito bio ponosan na svoje djelo.

Četvorica maloljetnika iz Bara će krivično odgovarati za napad na dvojicu maloljetnika iz Sarajeva, a crnogorski mediji su u međuvremenu izvijestili da su uhapsili i petu osobu koja se povezuje s ovim napadom.

Podsjetimo, huligani iz Bara su u subotu napali dva maloljetnika od 17 i 14 godina, inače članove Atletskog kluba Sarajevo koji su u Crnu Goru došli na pripreme.

Mlađi atletičar je bio teško povrijeđen te je odmah hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, a danas će biti operisan u Sarajevu.

Stariji atletičar, koji je inače sin novinarke Arduane Pribinje, prošao je s lakšim tjelesnim povredama.