Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo turbo amele...👍🇧🇦❤...br. 6 u svijetu...veliko brate...
Ponos BiH
Ne da se usranom do potoka. Nema veze Amele,i dalje si ponos Bosne. Usao si u finale, dao sve od sebe, i predstavio Bosnu na najbolji nacin. Osvojice Bosna medalju, jos koliko sutra. Hajmo Mesude.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
NEMA VEZE MAJSTORE, TI SI PONOS DRŽAVE 🇧🇦❤️🇧🇦
Ponos svih!
Ne da se usranom do potoka. Nema veze Amele,i dalje si ponos Bosne. Usao si u finale, dao sve od sebe, i predstavio Bosnu na najbolji nacin. Osvojice Bosna medalju, jos koliko sutra. Hajmo Mesude.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bio je dobar ali su ga nekako zagradili odmah na početku, dok se iščupao već je bilo kasno
Žao mi je da nije zauzeo bolje mjesto ali koliko je imao podrške i mogucnosti uradio je i previse. AMELE SVAKA ČAST.
Bravo .... bice jos sansi ...vrijeme je pred tobom .....samo naprijed .....:)
Hebo te cijela drzava slavi 6. Mjesto a dvojica iz BROTNJA(Nedjugorje) inaju dva srebra,..a zadto za HR,vi se pitajte,alu krase zidove kuca u BiH,..
Daj ba,bio si sporiji sekundu i po nego u polufinalu i trcao si onu svoju glupu taktiku,medju zadnjim i kao uradices sprint zadnjih sto metara???gubitnicki mentalitet.
Bas je vidljivo usporio kada mu se onaj krelac ubacio tu je i zaosto,imao je strasan start bio drugi i na kraju eto,i opet u finisu digao se za dvije pozicije,za mene je to uspjeh
Baš je Tuka !
Konačno medalja!
Bravo Sampionu
Ovi Crnci trce ko leopardi haman od malih nogu naucili bjezat od zivotinja po africi
.Aljin Mali će tražiti od Šmita da zabrani negiranje tvog i našeg najsjajnijeg olimpijskog odličja .Za nas si zlatan i kvit , ko ferma negatore tvog ( i našeg ) uspjeha. Kad se to slegne tražiti od VP nametanje titula i u nekim ekipnim sportovima . Da budemo najuspješniji u regiji .
Bravo Amele. Svaka ti čast
Tužna sam što ne osvojismo medalju, iskreno sam se nadala. To ti je sport..do zadnjeg se ne zna ništa.. Čist primjer Đokovića ili sada Tuke u polufinalu i finalu.. Ako Bog da, naredne će biti bolje!! Idemo BiH!!!
Tuka na svakoj stranici u više izdanja. Kao da je osvojio jednu medalju.
Bit ce bolje za 4 godine