Amel Fazlibegović osvajač trećeg kola Best of the Best snooker lige u Bugojnu

Klix.ba
16.12.2018. u 07:10
156
7
Amel Fazlibegović osvajač trećeg kola Best of the Best snooker lige u Bugojnu
156
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Proteklog vikenda u bugojanskom snooker klubu Desetka Elvis Čehajić i Amel Fazlibegović odigrali su dramatični finalni meč trećeg kola Best of the Best Carlsberg Snooker lige za Bugojno.
Zanimljivi mečevi obilježili su treće kolo lige, međutim, najviše pažnje pripalo je finalnom meču. U prva četiri frejma finala crna kugla je odlučivala pobjednika. Tako je bilo i u majstorici. Čehajić je ubacio daleku crnu kuglu za meč, međutim, sreća nije bila na njegovoj strani te je bijela kugla završila u suprotnoj rupi. Amel Fazlibegović je tako slavio pobjedu od 3:2 i obezbijedio sebi naslov pobjednika trećeg kola lige.

Istog vikenda u snooker klubu Cue Ball u Kiseljaku u finalu su se sastali Nedžad Emšo i Igor Antić. Majstorica je također odlučivala pobjednika. Antić je pokazao bolji kvalitet igre te je rezultatom 3:2 savladao Emšu i tako osvojio drugo kolo Best of the Best Carlsberg snooker lige u Kiseljaku.

Za više informacija o takmičenjima posjetite oficijelnu web stranicu Snooker Organizacije BiH, kao i Facebook stranicu Snooker Organizacija BiH i Facebook stranice klubova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: