Olimpijka čeka prinovu
0

Amanda Beard trudna nakon tajne udaje

Totalsport
Lijepa američka plivačica Amanda Beard (27), osvajačica sedam olimpijskih medalja, u šestom je mjesecu trudnoće. Otkrila je to u razgovoru za magazin People.

Vijest je i da se udala. Učinila je to prvog maja na Wakatobiju, otoku u indonezijskom arhipelagu. Sretnik je fotograf po zanimanju, 34-godišnji Sacha Brown. Upoznali su se na jednom foto-sessionu. Zaručili su se prošlog Božića.

  • Pet i pol mjeseci sam trudna. Tako i izgledam. Rodit ću dječaka - objavila je slavna plivačica, koja je stigla nastupiti već na četirima ljetnim Olimpijskim igrama okitivši se pritom sa sedam medalja.

O svadbenoj svečanosti kazala je da je bila ležerna i neformalna. Par je rekao “da” na jednoj privatnoj plaži rajskog izgleda, čemu je svjedočilo tek nekoliko lokalnih mještana.

  • Uvijek sam govorila da ću se udati s nogama do koljena zakopanima u pijesku.

Porod u vodi, kaže, ne planira:

  • Čula sam krasne stvari o tome. Ipak, želim to učiniti na staromodan način, u bolnici, ali uz pomoć svih tehnoloških pomagala.

Izjavila je da planira nastup na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Dočekat će ih s 30 godina.

Prvi je put nastupila kao 14-godišnje čudo od djeteta na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, gdje je osvojila srebro u utrkama na 100 i 200 metara prsno, te zlato u štafetnoj utrci na 4x100 mješovito.

Najuspješnije su za nju bile atenske Igre, gdje je uz dvije sebrne osvojila i zlatnu medalju na 200 prsno. Nakon toga se povukla iz plivanja posvetivši se, među ostalim, i karijeri foto-modela. U golišavim se izdanjima fotografirala za više magazina, među njima i Playboy.

Na pekinškim Igrama nije uspjela izboriti niti polufinale utrke na 200 metara prsno.