Promocija do 25. 8.
11

Vrijeme je za poklone uz kupovinu Samsung Galaxy Watch5 i Buds2 Pro

Došlo je vrijeme da otkrijemo novu dimenziju kreativnosti i produktivnosti uz novi Samsung pametni sat Galaxy Watch5 i slušalice Galaxy Buds2 Pro.

Nakon zvaničnog globalnog predstavljanja nove generacije Samsung uređaja na događaju Unpacked u Londonu, predstavljamo vam posebnu ponudu za prednarudžbe. Ljubitelje inovativnih gadgeta oduševit će informacija da kupovinom najnovijeg pametnog sata iz Samsungove radionice snova, na poklon stižu bežične slušalice Galaxy Buds Live Mystic Black. A za sve koji kupe pametne slušalice Galaxy Buds2 Pro - osiguran je poklon Wireless Charger Pad.

Ovo je vrijedan razlog da sebe ili sebi dragu osobu počastite novitetima koji će vaš svakodnevni život učiniti ugodnijim i povezanijim.

Kako do poklona?

Kupovinom pametnog sata Galaxy Watch5/Watch5 Pro ili slušalica Galaxy Buds2 Pro u periodu od 10. do 25. augusta dobijate priliku da osvojite vrijedan poklon. Za to je neophodno da se registrujete preko web stranice www.samsung.ba sa podacima o kupljenom proizvodu i poklon dobijate direktno od Samsunga. Prema pravilima promocije, poklon uređaji će biti isporučeni najdalje do kraja oktobra.

Uređaje možete kupiti preko Samsung prodajnih partnera: BH Telecom, Sancta Domenica, Ekupi, Genelec, Tehno Mag, 3D Box, Telnet, Fontele, Domod, Univerzalno i Zvuk i Slika.

Samsung noviteti bez premca

Nova serija satova Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro opremljena je pametnim funkcijama koje prate vaš san, nude potpuno personalizaciju izgleda, a imaju i posebnu izdržljivost kako bi nas aktivno pratili kroz svaki dan. I ovoga puta Samsung je mislio i na ljubitelje klasičnog dizajna, ali i one koji preferiraju sportski stil. Uz dubinsko praćenje zdravstvenih ciljeva, Galaxy Watch5 je opremljen jedinstvenim Samsung BioActive senzorom koji prati otkucaje srca i nivo stresa. Ovaj sat vas prati dok vježbate, ali i nakon toga, dok se odmarate i oporavljate, te vam preporučuje kako unijeti dovoljno vode u organizam i imati bolji san. Njegova unaprijeđena baterija i Sapphire Crystal ekran daju dodatnu pouzdanost, a saradnja s Googleom donosi niz korisnih opcija poput Google Mapsa i Spotifyja. Otkrijte i novi sportski kaiš Galaxy Watch5 Pro modela, ali i GPX, Route Workout i Track back karakteristike.

A za put u novu dimenziju zvuka pobrinut će se slušalice Galaxy Buds2 Pro, nove vrhunske slušalice, maksimalno podesive i prilagodljive za svako uho, lagane i prijanjajuće kako bi zadržale zvuk u ušima čak i pri najintenzivnijim aktivnostima. Uz njihov superiorni Hi-Fi 24bit Audio, kvalitet zvuka je bolji i bez kašnjenja, dok moćni ANC eliminiše buku, a mikrofoni i ugrađena jedinica za izdvajanje glasa korisnika pomažu u postizanju još jasnijih poziva. Slušanje muzike s njima je ugodno jer su opremljene dinamičkim dvosmjernim zvučnicima koje pružaju oštar i jasan osjećaj visokih i bas nota, te dobro uravnotežen kvalitet zvuka kao da se nalazite na samom mjestu dešavanja. Dodamo li tome i moderan dizajn i odličan izbor boja, nema dileme da su ove pametne slušalice poželjan dar i svakodnevni pratilac.

Neka ovo ljeto bude u znaku uspostavljanja novih životnih navika i unapređenja vašeg stila uz novi Samsung Galaxy sat i slušalice.

Detalje promotivne ponude potražite na linkovima: