PROMO
0

Trenutak koji su svi priželjkivali: Apple Watch 7 zvanično predstavljen u Mekline centru

Apple Watch serija 7 po prvi puta u Bosni i Hercegovini a premijerno je možete pronaći u Mekline ovlaštenoj Apple prodavnici & ovlaštenom Apple servisu. Apple Watch modeli su dostupni već od 449 KM.

Bosna i Hercegovina je sa novom serijom zvanično postala podržana Apple Watch modelima koje svi odavno priželjkuju. Pored novog Apple Watch serije 7, sada imate mogućnost da kupite i Apple Watch seriju SE te Apple Watch seriju 3 koja je idealna za one koji se prvi puta susreću sa Apple Watch-om.

Apple Watch serija 7 je novi model sa kojim pomjerate granice šta vaš sat može. A pored neodoljivog izgleda sada je prisutan još veći ekran, nevjerovatna izdržljivost te još brže punjenje. Nova serija stiže u potpuno novim bojama: (Product) Red, Starlight, Midnight Black, Blue te novom Green bojom koja je ekskluzivno predstavljena uz seriju 7. Svi modeli i boje već su dostupni u Vašoj omiljenoj Apple prodavnici.

Apple Watch SE je model koji je predstavljen za one koje žele najbolje uz kompromis cijene, te je idealan model za one koji traže nadogradnju sa starijeg modela te predstavlja idealan odnos cijene i funkcija koje nudi, te stiže u 3 različite opcije pri izboru boje: Silver, Space Gray te Gold. Apple Watch serija 3 iako djeluje kao stariji model ali ipak predstavlja idealan model za one koji žele da se okušaju u svijetu Apple Watch-a, a pri tome je najpovoljini Watch koji Apple trenutno nudi, a dostupan je u dvije boje: Silver i Space Gray.

Svi oni koji žele da se upoznaju po prvi puta sa Apple Watch modelima mogu nas posjetiti na adresi Obala Maka Dizdara broj 3, zgrada Akademije likovnih umjetnosti svakog radnog dana u periodu od 9 do 19 sati i subotom od 11 do 15 sati ili posjetiti web stranicu www.mekline.ba.

Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na broj 033/550-985 ili uputiti mail na adresu [email protected].