Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turn off the tone please turn on silence,,problem solved :-)
Znaci kad nisi na sastanku neces citav dan cut telefon ako te neko zove.Il ga drzis u dzepu od hlaca pa kad krenes na sastanak sjetis se da treba prebacit telefon u sako i onda umjesto da ga jednim dugmetom stavis na vibriranje ti ga stavljas u sako iako je sako napravljen za ljude koji s enemogu sjetit da ugase telefon. Pa ja nista gluplje u zivotu nisam cuo!
potajno sam se nadao da ce to jednog dana neko izmislit to je bilo neophodno mom dedi, ocu a evo sada i meni kad nas zove zena a mi u kafani , poslije dodjes kuci kazes ja nista cuo nisam ovaj sako nije normalan !!! klasicno sranje
NE, HVALA
ko je saki sako mako ?
Ja bih radije isključio tonove, nego to odijelo uzimao
ja se sav unezgodim kad zazvoni.... koje idealno rjesenje
...ja bi radija sako koji će da uništi moj mobitel...3310 ni zid ne uništava :)