Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da vas obavijestim nokia N8 kad je tek izlazila imala je ovo, čak se i USB stick može prikopčati, a i prikopčati na drugi telefon i davati mu energiju, stupid kickstarter.
Hahhaha, kakva gupost.... pa cim prikopcas mobitel (samsung) sa obicnim usb kablom on se puni, a taj usb kabal nije duzi od 20 cmi mozes ga nositi u torbici bez problema a kosta 5 km xD, JOJ VIJESTI BOZE SACUVAJ !!!
Ne zelim. To dajte onima sto imaju ifon, a nemaju kredita.
Ne zelim, jerbo nemam ajFon. ja imam iHole (pogledaj na youtube o cemu se radi) pa ga punim energijom svoga tijela. Dodo