Tehnologija
0

Započela nova Sony nagradna igra

Sponzorirani članak
Povodom početka nove Sony nagradne igre, sinoć je u sarajevskom cafeu Central organizirana čarobna zabava za poslovne partnere, novinare i prijatelje iz cijele Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom, prezentirana je nagradna igra "Vaš čarobni Full HD Sony svijet", koja traje od 01.11. do 14.12. 2007. Riječ je o SMS nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati svi kupci Sony proizvoda. Potrebno je samo SMS-om poslati lične podatke, broj računa kupljenog proizvoda te podatke o mjestu kupovine na broj 091 410 900.

[SLIKA]3[/SLIKA]Kao neobičan uvod u početak promocije nagradne igre, Sony je ovaj put koristio maskote zečeva raznih boja, koji su u subotu osvanuli na sarajevskim ulicama, a da se nije odmah znalo ko ih je i zašto postavio. Zečevi su svojim izgledom i neobičnošću privukli veliku pažnju građana.

Različite boje koje su korištene za izradu zečeva, osnovni su nosilac promotivne kampanje i Sony LCD televizora BRAVIA. Ovi televizori imaju mogućnost emitiranja u High Definition tehnologiji koja sve više osvaja Evropu, besprijekornog su kvaliteta, originalni su, sa prirodnom rezolucijom slike koja daje najbolje i najjasnije boje.

Sama čarobna zabava i lik zeca koji se koristi u promotivnoj kampanji, povezani su sa glavnom nagradom ove nagradne igre, a to je petodnevno putovanje u Monte Carlo na 32. međunarodni festival cirkusa, najveći svjetski festival ovog tipa, gdje se godišnje okupljaju najpoznatiji mađioničari, cirkuski plesači, zabavljači i ostali.

„Mislim da smo i ovaj put jako orginalni u smislu nagrađivanja naših kupaca. Odlazak u Monte Carlo na 32. međunarodni festival cirkusa, sigurno će biti fenomenalan doživljaj“, izjavio je Enis Šoškić, Business Development Officer za Sony u BiH.