{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zahvaljujući Skiveru laganje šefu nikad nije bilo lakše

S
14.3.2011. u 20:20
0
11
Zahvaljujući Skiveru laganje šefu nikad nije bilo lakše
0
Zahvaljujući Skiveru laganje šefu nikad nije bilo lakše
Korisnicima Appleovog iPhonea i mobitela sa Googleovim operativnim sistemom Android je ponuđena pomoć u vidu aplikacije koja će olakšati izmišljanje izgovora za nedolazak na posao i osigurati nekoliko dana bolovanja.
Aplikacija Skiver, koju je razvila kompanija iz Gatesheada u Velikoj Britaniji, pomaže radnicima da smisle dobro opravdanje za nedolazak na posao. Besplatna aplikacija je plasirana pod sloganom koji glasi: "Laganje vašem šefu nikada nije bilo lakše zahvaljujući Skiveru".

Korisnici prvo ukucaju broj slobodnih dana koje žele. Nakon toga, aplikacija prikazuje nekoliko mogućih bolesti od kojih bi mogli bolovati, a za koje su vam potrebni slobodni dani kako bi ozdravili. Aplikacija čak može sastaviti e-mail sa objašnjenjem i poslati ga šefu ukoliko je to potrebno.

Nakon što vam osigura slobodne dane, Skiver predlaže kina u kojima možete pogledati filmove, preporučuje vam muzičke i druge događaje u kojima možete uživati umjesto odlaska na posao.

"Mnogi od nas ponekad jednostavno ne žele otići na posao jer im je potreban odmor. Aplikacija im omogućava da nađu uvjerljiv izgovor", rekli su za Mirror zvaničnici kompanije Gospelware, koja je proizvela aplikaciju Skiver.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: