Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
beton coek - jedan od inteligentnijih javnih licnosti danasnjice i ja mogu samo kapu skinut....
da javno ispostujem gospodina, jedino stavio bosanski jezik, svaka cast
Ahaha koja faca, pogledajte samo "security line" ispred bine, kralj.
lik nije MEGA, on je GIGA
Sad sam bio na stranici i prebacio na bosanski jezik, kad sve ekavica..neki srbin se predstavio da prevodi na bosanski..jadno
BOG!
hahah....ne radi stranica....good work Kim
Hićel Dodik koristiti Bosanski ili Hrvatski jezik xD Moguće je da bude koristio i Turski ...
ZASTO NE OBJAVLJUJETE FOTOGRAFIJE I NAGRADE ZA NAJLJEPSEG SNJESKA? SIN MI GLAVU PROBI; PISAO REDAKCIJI; NE ODGOVARAJU?!?!?!?!?
Naravno da se mogu skidati stručne knjige. Na starom Megauplodu je gotovo sav sadržaj inače bio onaj koji se u narodu najviše traži, a to je obrazovnog karaktera. Ne treba sumnjati da će novi MEGA biti kao i stari Megaupload gdje je sve frcalo od akademskih knjiga, fine svjetske književnosti i drugih umjetnosti, a također i video i zvučni zapisi sa postdiplomskih predavanja i javnih stručnih analiza iz oblasti umjetnosti i nauke.
To je SAMO storage site, stranica na koju sami korisnici postavljaju sadržaje, tako da ti pitanje nije na mjestu:) Može se skidati SVE ono što neko drugi uploada:)
To kumasine
OZBILJNO PITANJE! da li se mogu skidati knjige (strucna literatura) sa mega stranice? super, bas mi je drago sto se vratio! svaka mu cast, lik je car!
Nažalost ne postoje tehnićki uslovi da postavimo genocidne hieroglife za našu stranicu.
Not fat, just bulking
KIM DOTCOM ZA PREDSJEDNIKA!!! NAJVEĆI ČOVEK DANAŠNJICE!!!
Evo idealne stranice za sve nas koji po cijele dane ljenčarimo ispred kompjutera i surfamo i igramo igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku pogledanu reklamu dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, registracija je besplatna i posao je izuzetno lagan: http://www.clixsense.com /?4986151