{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
"WOZ Indahouse" i 10% popusta na Apple proizvode danas od 17 sati u Meklineu

23.4.2018. u 09:56
1
"WOZ Indahouse" i 10% popusta na Apple proizvode danas od 17 sati u Meklineu
1
"WOZ Indahouse" i 10% popusta na Apple proizvode danas od 17 sati u Meklineu
Za sve koji bi voljeli vidjeti i čuti Stevea "Woz" Wozniaka, suosnivača kompanije Apple, danas bi mogao biti sretan dan jer Mekline izvlači tri sretna dobitnika koje nagrađuje ulaznicama na WeAreDevelopers svjetski kongres u Beču.
Steve "Woz" Wozniak, suosnivač kompanije Apple, dizajnirao je 1977. godine jedan od najuspješnijih masovno proizvedenih računara – Apple II. Danas, popularni "Woz" radi na brojnim drugim projektima koji će iznova promijeniti budućnost, no ponekad pronalazi vrijeme da svoje znanje podijeli sa brojnim fanovima. Njegovo nadahnjujuće predavanje se očekuje na predstojećem WeAreDevelopers svjetskom kongresu, koji se održava od 16. – 18.5. u Beču.

Iako nije u mogućnosti doći u Sarajevo, poslao je avatara koji će se družiti sa nama danas, 23.04. od 17: do 20h u Mekline Storeu.

Posjetioce očekuje 10% popusta na sve Apple proizvode, te voucheri koji uključuju 21% popusta za kupovinu dodatno sniženih early bird kotizacija za WeAreDevelopers svjetski kongres!

Ako bi "Woz" organizovao tombolu, onda bi se izvlačenje vršilo na Apple II mašinama.

Doživite neobično iskustvo i možda baš vas izvučemo uz pomoć legendarnog Apple II računara kao jednog od tri sretnika koji će dobiti besplatne karte za slušanje WOZ predavanja u Beču!

Svi prisutni na ovom eventu mogu učestvovati u nagradnoj igri!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: