Odluka Microsofta
413
Windows Live Messenger ide u penziju
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uostalom dok smo vrebali iz APPEAR OFFLINE moda sa messengera, skype nije bio ni u planu.
Prve ljubavi na MSN-u . hej moj Bože. Neka MSN-a , i MIG-a i svega.. :D Živio MSN :D
Ah samo kolko sam ga puta bacio u nesvijest, dok se ova skida sa druge strane ekrana, kolko je samo puta morao nastradati monitor, sto, a i tepih! Bila su to divna i lijepa vremena! Da nije bilo msn-a, ne bih se ni uštelio tako oko d r k a n j a , a kasnije sve to fino u praksi sprovedi, pa onu iza kamere, kad uživo ufati, satri ko voz Anu Karenjinu na Ilidži!
ja jos uvijek koristim msn i MIRC.Nesto uz sto sam odrastao,nikad necu zaboraviti.Nekad mi ga msn i mirc dodu kao \"zmire\" \"pole-cijele\" \"klikera\"... A reci da nesto ide u penziju nije OK.Trebali ste naglasiti da se vise nece raditi update-i te da nece izlaziti novije verzije.
Sad svi lagano na www.ICQBalkan.com
Steta.MSN je bio kultura,za razliku od facebooka. Zalosno,ali facebook je unistio cjelokupno drustvo,a unistio je i ono sto je valjalo u virtualnom svijetu ( MSN )...Bojim se da ce iduce generacije biti zaludjene,vec sada su djeca luda i ovisna o facebooku.....
koje sranje, hebo ih skajp vise.... sta ce bit sa mailovima...
Bio i ostao altka za ljakse i IT nepismene tinejdžere. Žalosno je što će majkromozgovi shhebati i Skype brzo.
Fejzbuk je sahranio dobri msn. Otkako su \'poboljšali\' chat niko se više nije pojavljivao na msnu. Baš šteta. Ono, kad pređeš razovarati na msnu, nekako je to već ozbiljnije, intimnije. Ali, bolje je bit na feeeeeeeejjjjjjjjjsbuku crko dabogda! Umri Marče!
MSN je i onako ćesme.
kad se samo sjetim chatanja do jutarnjih sata, \'\'grupnjaka\'\' i svega ostalog, steta :(
Oni ako to urade kao sto ovdje pise, ne samo da cu ja odustati od skype vec ce i mnogi drugi. MSN: brze,bolje,jednostavnije,ne smeta drugim programima. SKYPE: spor,komplikovan,smeta nekim igrama i programima.
a sta cemo bez msn-a :(
Sada lagano na MIRC :D
Šta ti je život, a ja sam prvu sisu uživo preko cam, vidio na MSN-u. Šteta.
Dobar potez Microsofta :)