Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S teškom mukom se probijam kroz ovaj grbavo prevedeni tekst, dođem do "revolucioniranja" i zatvorim članak. Pa jbt, imate li pismenog prevodioca ili je sve na google translate?
Zar ima i 11ka
ti si vidim jos na xp-u
Da imam boljih kom imao bih Win 11
Zato sto firme cekaju do zadnjeg dana kad istice support za win10 (2025:e) jer ce svakako morati kupiti nove kompjutere koji podrzavaju win11 & 12. Iskoristiti stari HW sto duze i onda svakako moraju investirati. Tako ti je kod nas, sve je spremno i testirano, samo se ceka sa investicijama
Linux Fedora 39 Workstation i naravno 🍎
da kao što i sad možete intstalirati windows 11 na hardver koji ga ne podržava uz pomoć ulaska u registry prilikom same instalacije i dodavanjkem onih par Key-eva... tako da instalirati Win 11 od nule nije neki problem... a imate i jeftinih licenci za single korisnike po onim promo sajtovima svako malo (10ak $)
Da ali eto Valorant na prijmer ako imas windows 11 zahtjeva da imas TPM dok za win 10 ne trazi. Te zbog toga ako tako instaliras win11 a nemas TPM neces moci valorant instalirati. Sigurno i neke druge aplikacije tako...
OEM kljuc za 10$ znaci da je klj8uc vezan za jedan racunar / konfiguraciju, promijenis dio ili uzmes nov racunar, taj kljuc ne vrijedi. Ali sigurno jeftinije nego pro licenca za 200$ oni nisu normalni.
veliki broj ljudi koji koriste win 10 posjeduju hardver koji ne podrzava win 11, sve i da zele ne mogu uraditi update, zasigurno necu baciti stari kompjuter jer ne podrzava windows 11
Ista stvar... po njima, najbolje da bacim laptop i kupim novi jer ne podrzava samo jedan od nekoliko zahtjeva prilikom update na Win11... glupost ziva!
Ma isto sr*nje, koristim ja windows 11, sve je u biti isto ko na 10.
Windows 7 i dalje najbolja platforma, kao i Golf V u auto industriji.
@talisman Valjda golf 4