Dostupno 10 igrica
59

Wanle maska za iPhone pretvara mobitel u Game Boy

Klix.ba
Kreativne maske za mobitele postaju sve popularnije, a kompanija Wanle kreirala je masku koja iPhone pretvara u Game Boy. Tanka gumena maska koja odgovara iPhoneima 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ili X, ima deset igrica koje se pokreću poznatim Game Boy kontrolama.

Nostalgični fanovi neće moći odoljeti retro naslovima Tetris, Tank, Formula One Racing, Snake and Block... Još nije u potpunosti jasno hoće li broj igrica biti ograničen na jednoj maski za mobitel, ali sigurno je kako će ih svaka imati po deset, što je poprilično dovoljno za zabavu u slobodno vrijeme.

Wanle maska razlikuje se od naprave Smart Boy iz 2015. godine koja pretvara uređaj u mali Game Boy. Mobitel se mora staviti u gadget Smart Boy, dok je na poležini predviđen prostor za umetanje originalnih igrica. Wanle maska se stavlja na mobitel kao i svaka druga maska i izgleda potuno nenametljivo.

Ono što je posebno atraktivno kod Wanle maske jeste što ne ometa normalan rad mobitela te pruža pristup utoru za slušalice, mikrofonu i zvučniku. Jedina mana Wanle maske, sudeći prema kritikama prvih korisnika, jeste što je ponekad teško koristiti tipke.

Wanle maska je dostupna za kupovinu i narudžbu po cijeni od 79,95 dolara. Cijena maske po sniženoj cijeni je 24,95 dolara.