{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uz Technomarket do vrijednih poklona

S
18.12.2009. u 13:10
0
0
Uz Technomarket do vrijednih poklona
0
U Technomarketu, jednom od najvećih prodajnih salona tehničke robe u BiH, u toku je akcijska prodaja artikala iz audio-video programa, IT opreme, bijele tehnike i malih kućanskih aparata svih vodećih svjetskih proizvođača tehnike.

Članovi Technomarket SMS Kluba također su svakodnevno informisani o asortimanu, popustu, novitetima te pogodnostima pri kupovini tehnike opšte ili ciljane grupe proizvoda dostupnih na policama prodajnih salona Technomarketa. Kupci/članovi kluba redovno dobijaju informacije putem SMS-a.

Samo ove zime i samo u Technomerketu članovi SMS Kluba ostvaruju pravo na učešće u nagradnoj igri, koja traje od 18. do 31. decembra 2009. godine. U tom periodu članovi SMS Kluba imaju pravo na poseban popust pri kupovinu od 5%.

Kupujte u Technomarketima širom Bosne i Hercegovine, ostvarite popust od 5%, zatim broj svog računa pošaljite SMSom na broj 62 99 36 91 i učestvujte u nagradnoj igri.

Prva nagrada je povrat novca za kupljeni proizvod u periodu od 18. do 30. decembra 2009. Druga nagrada je Samsung digitalni fotoaparat, dok je treća nagrada pekač hljeba Moulinex.

Izvlačenje nagrada 31. decembra 2009. godine.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: