{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu danas okupljanje bh. Twitter korisnika

S
17.9.2011. u 12:03
0
25
U Sarajevu danas okupljanje bh. Twitter korisnika
0
U Sarajevu danas okupljanje bh. Twitter korisnika
Ka5aN Cafe
Prvi social network cafe – Ka5aN Cafe, u saradnji s Harisom Alićem, internet entuzijastom i Bosancem s boravkom u Švedskoj, organizuje treći BiH tweetup koji će se održati u subotu sa početkom u 18 sati u prostoru Ka5aN Cafea u sarajevskom naselju Ciglane.
Ka5aN Cafe bit će ponovo ponosni domaćin Internet aktivistima, programerima i web developerima koji koriste Twitter kao poseban način komunikacije na društvenim medijima.

Druženja Twitter korisnika postaju sve češća u regiji, a uz pomoć Internet aktivista u BiH broj Twitter korisnika se svakim danom povećava. Pored ugodnog druženja u prvom social network cafeu, Internet aktivisti kao i svi korisnici Twittera moći će uživo upoznati prijatelje s kojima svakodnevno komuniciraju online.

Posebno značaj tweetupa, kao regionalnog druženja imaju mediji, novinari i reporteri koji će na trećem twittupu saznati kako komunicirati na Twitteru te na koji način mogu koristiti ovu društvenu mrežu kako bi povećali popularnost matičnih medija.

Za učešće u ovom druženju su pozvani svi posjetioci Ka5aN Cafea, prvenstveno programeri, bloggeri i social network manageri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: