{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


True Crime uskoro i za PC

13.4.2004. u 15:58
0
0
True Crime uskoro i za PC
0
True Crime uskoro i za PC
Nakon što je u određenoj mjeri postao hit na konzolama, mješavina fighting igre i GTA koncepta dolazi i na PC. U tom kontekstu se i proizvođač javlja sa vijestima.
Igra vas stavlja u kožu Nick Kanga, bivšeg policajca kome su se politika i metode ex-kolega popele na glavu. Hrabro odlučuje da preuzme stvar u svoje ruke. Na svoj način.


Kao što smo već naveli, True Crime je izuzetno sličan Grand Theft Auto serijalu, ali nije puki klon. Igra nudi izuzetno detaljne sekvence hand-to-hand bitke. Razne tehnike poput kung-fu-a, jujitsu-a, te ostalih nude varijacije na temu.

Grad u kom se odvija priča je integralan, tj. sastoji se iz jednog dijela i svakom dijelu možete od samog početka pristupiti. Igra je u neku ruku nelinearna, budući da ne morate pratiti glavnu radnju. Proizvođači obećavaju 240 kvadratnih milja grada.


Glas i lice su dali mnogo poznatih glumaca. Imena poput Christopher Walkena, Gary Oldmana, Michael Madsena, Michelle Rodriguez i ostalih glumaca obogaćuju igru osjećajem filma.

I muzika u igri nije zapostavljena. Snoop Doggy Dogg, Alice In Chains, Queensryche, Warren G i mnogi drugi su obogatili igru pjesmama, kojih je više od 115. PC verziju isključivo ima 32 pjesme više. Kao mali easter-egg su proizvođači ponudili da otključate samog Snoop Doggy Dogg-a kao igrivog lika.

Igra treba da izađe u drugom kvartalu 2004. Zvanični site se nalazi ovdje. U našoj galeriji možete naći nekoliko screenshotova da steknete osjećaj o igri, na 3Dgamers stranici možete naći novi trailer za igru. Naravno, o svemu tome pričajte na Games forumu @ Sarajevo-X.

Neshill
Gaming Area

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: