{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


The Movies - revolucionaran koncept

9.9.2003. u 00:42
0
0
The Movies - revolucionaran koncept
0
The Movies - revolucionaran koncept
Jesu li i vama dosadili x-ti predstavnici svih mogućih žanrova, u kojima se razlikuje samo priča, grafika i oružja? Naravno da jesu. Naše molitve su odgovorene: Peter Molyneux i ekipa Lionhead-a za nas priprema zaista fantastičnu igru.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Peter Molyneux je osoba koja nam je, do sada, donijela mnoštvo naslova sa izuzetno inventivnim konceptima. Ljudi koji su igrali Populous sigurno znaju o čemu je riječ. Dungeon Keeper, Black & White, za sve je Peter kriv.

Sada zamislite da ste producent u ranom 20. stoljeću. Filmska industrija tek počinje, vi ste uzeli nešto malo novca i osnovali svoj prvi vlastiti studio. Počinjete tražiti scenario, ili napišete svoj, okupite ekipu, snimite film, planirate marketinšku kampanju i na kraju pustite film i sve moguće merchandising proizvode uz njega širokoj javnosti.

To radite cijeli svoj život, i tokom vaše karijere morate da osvajate glumce, brinete se o njima, unajmljujete bolje scenariste, režisere, a kasnije i koreografe te studije za specijalne efekte. Po Lionhead-u, moći ćete čak napraviti studio sa zelenim platnom ili motion capturing kamerama.

Najljepša stvar u svemu je što sve svoje filmove možete i da gledate. Horror, akcija, mafija, komedija, romansa, sve kategorije filmske umjetnosti vama stoje na raspolaganju. Naravno, tehnologija vremenom napreduje, tako da će od jadnih filmova iz 20tih godina nastati fantastična wide-screen iskustva aktuelnog stoljeća.

Jedina stvar koju tačno ne znamo jeste kada igra zapravo izlazi. Naša pretpostavka jeste drugi kvartal 2004. godine.

Preporučujemo da posjetite zvanični site, i da obratite pažnju na screenshotove u sklopu istog.

Neshill
Gaming Area

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: