Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako cemo mi za bacanje, prvo ga valja kupit.
Aja testiranja i racku, ovaj lik non stop baca S 3 na staklo a iphone na coskove, baci iphone na staklo pa ces da vidis, i pogledajte kako jace i \"brze\" baca S3 nego iphone. S3 je institucija za \"papir\"(iphone).
stvarno nema smisla poredit Iphone 5 sa SIII. Radije ga uporedite sa S2 koji je već 18 mjeseci na tržištu. Realno razlike su vrlo male, nešto u korist jednog a nešto drugog. Od maja prošle godine koristim SII i to prvi put Samsungov uređaj i moram priznati da je ovo daleko najbolji uređaj koji sam do sada koristio. Do sada sam forsirao Sony Ericson, a koristio sam i Nokiu i LG i HTC i Iphone4. Sad čekam Note 2, a ovaj S2 cu ostaviti kao back-up. Znači bukvalno prvi put da mi je žao odreći se starog telefona, a garantujem da sam ih do sada promjenio preko 30. Nisam slijepi zaljubljenik jednog brenda kao Apple-ovci, mene vode činjenice, a činjenica je da Samsung trenutno pravi najbolje telefone, jedini je pravi inovator u toj industiji. Sony je sada na dobrom putu, mada su oni premali da bi mogli napraviti neki high end telefon po razumnoj cijeni, oni moraju da rade na inovacijama sada kako bi uzeli dio kolača
cuj ŠALDŽIJA. hahahaha MRŠ U SELO ODAKLE SI DOŠAO PPK JEDAN!!!!!
kako god ovaj ip phone izgleda kao cigla kockast XD
Bio je okrutniji prema samsungu
hahahaha a jesi ti meni šaldžija
Imam samsung sIII, ali mislim da je iphone 5 nesto poseebno.. Vjerujem, jer sam koristio i iphone 4, i iphone3, pa znam o cemu pricam... sve zavisi od ukusa ali mocna su oba telefona, mala je razlika u kvaliteti..
cuj onog mo-ro-na, pa bas je isto bacao iphone i jos je na kraju bacio sa vece visine. Sta da je samsung bacio sa one visine otalo bi od njega samo SIM. hahahaha iphone-works no metter what!!!!
Test je skoro pa realan. Neki smatraju da ovaj idiot nije bacao jednakom snagom. I ne treba. Jer, jedno je kad peeddeerru ispadne iPhone i sasvim drugo je kada lola svoj SGIII tresne o asfalt.
koliko je para bacio bacajuci ova dva telefona bolje da je poklonio kakvoj humanitarnoj ustanovi da nahrani gladna usta nego sto je pokusao da bude \"faca\",,,,,, pacenik
Meni kada ispadne LG cookie ja hocu suzu da pustim, a kad vidim ova preseravanja dođe mi da skocim sa balkona (zivim u neboderu) :)
SHARP rulz
Ja ne znam samo šta se s ovakvim testovima dokazuje??? Ne znam za druge, ali meni telefon ne služi da ga bacam od beton. Ako se dokazuje izdržljivost na udarce, onda bi svi trebali i dan danas nosati Nokia 3310. bRezveze.
Ne treba mi ni jedan ni drugi. Mobiteli truju mozak.
Ja neam hljeba da jedem, a on se igra sa mobitelima od 1000 i vise KM
MOTOROLA RAZR JE BETON STO SE TICE HARDVERA A NIJE LOSA NI STO SE TICE SOFTVERA ! POGLEDAJTE NJENE TESTOVE ZA VODU I PAD PA CETE VIDJETI STA JE MOBITEL !