Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije jos izasao za galaxy S2, ali ce uskoro... najvjerovatnije ce se na xdadevelopers.com pojaviti neka leaked verzija prije oficijelnog samsungovog predstavljanja. I sada postoji jellybean za S2 na xdadevelopers.com, ali su to neke CM10 varijante koje nemaju uradjene project butter (brzi user interface) koji je najbitiniji dio jelly beana. Jedva cekam samsungov jelly bean.
mozete pricat sta hocete, al sam se sinoc uvjerio da je ios 10 puta jednostavniji od ovog karndroida
Kako se moze instalirati na samsung galaxy s2!????
Nisam nesto 100% siguran da ce G Note dobiti 4.1.1 update. Moje dosadasnje iskustvo mi govori da su male sanse ali zivi bili pa vidjeli. Moj G Note trenutno vrti 4.0.3 cak nisam dobio ni 4.0.4 update jos plus izbacili su novi G Note 2 koji ce biti stock 4.1.1. Zasto se odluciti za upgrade sa G Note na G Note 2 ako ce i G Note dobiti 4.1.1? Nesto mi tu nema logike ali hajde ako bude update niko sretniji od mene. Pozdrav
@S3 Hvala ti. Kakvi su utisci? Koja je razlika u odnosu na Ice Cream Sandwich?
kako se moze updateovati ?
Hoce Galaxy N7000 dobiti. Ja sam danas instalirao na S3, velika promjena.
Ne znaju vam to ovi sa klix-a, oni samo copy->googletranslate.com->paste->copy->klix.ba->paste rade ;-)
Koji Galaxy Note? Kod mene je N7000, hoce li dobiti?
A Galaxy tab 8.9?