Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% ljudi koji ga kupe neće znati ni šta je HDR ni šta je 4K
Cena? Prava sitnica... 1600KM 😂
Jeste, ali opet puno para. Ja Golfa dvicu prodo za 2000KM. 😂😂
Dobar je telefon al ne lupajte, 4k je samo dodatni udar na bateriju, nista spektakularno u odnosu na konkurenciju.
Koliko znam samsung je proglasen da ima najbolji display, otkada se gledaju samo pikseli, i onako ne vidis razliku izmedu 2k i 4k, jer covjek golim okom ne vidi pixele na 1080p displeju a kamoli da vidis na 2k, a posto ne vidis pixele, kako ces vidjeti razliku na 4k.
Sve ok, ali body ratio katastrofa, barem kako ja vidim, pa kad ste tako napucali telefon, razvuci i taj display od usiju do usiju.
nema sta da trazi pored iPhone 7
Uvijek mi se svidjao dizajn Nokia Lumia(ali ne i Microsoft, izuzev L650) i Sony Xperia telefona. Mislio sam da je vrijeme da Sony odbaci brend Xperia i nadje neki ljepsi naziv.
Koliko oni skrtare sa ram memorijom
Nokia 3310 ✌
Sony mobiteli su uvijek bili namjenjeni macho muškarcima i poslednja riječ tehnologije. Iphone su za šminkere i glupe uhljebe. Samsung je druga klasa dobrog mobitela.
Nije prvo, prosle godine je izbacen jedan sa 4k ekranom
I narano beskorisno velik vrezolucija, koja jede bateriju. Korisna samo za oke koji koriste virtuelnu realnost