Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno specs super, cijena ok :)... Cim bude dostupno opet uzimam, pa sa suprugom gt sport na volanu :)
Ljudi žive život mimo korone. Kad ako ne sad. Sigurno neće u 70 im rokat igrice, pa kad lice bore prekriju kajat se što nije uživao u mladosti.
PC master race
Prestanite molim vas sa tim, koji je bolji: PS ili PC, PS ili XboX... Svaka konzola je dobra iz svojih razloga, svaka konzola ima svoje prednosti, kao i mane, bitno je da smo na kraju svi sretni svojim izborom i da mozemo uzivati u konzoli svog izbora!
novo.. a odma moraš popravljat i stavljati o ringe na ventilator da ne prenosi vibracije... sve u svemu za te pare je top
Od kojih se na isporuku čeka za 7.7 miliona....
uzo neki dan, nije lose, cekam bolje igre
morel 1 konzola za mog Bakiraa
Makina
Sta ste se navadili na ovu bijelu vaznu, progovorite malo o Xbox-u trenutno puno bolja kupovina.
I onda meni neko kaže uzmi PS pored dobrog PC-a,jarane uzmem dobar pc sa jakom grafikom i procesorm može mi trajati najmajne 10 godina a i ako neka komponenta oslabi samo je zamjeniš.
Moze nakon 5g na PC mozes sve to pobacati jer je zastarilo. Da ne govorimo o ssd u na PS5 koji je najbrzi ikad i kod kojeg nema primjetnog ucitavanja. Za 500E koliko kosta ps5 ne mozes kupiti ni centralnu sa i5 procesorom.
Ja da igram sokera/nba ili npr exclusive igroce uzeo bih konzolu. Nek svako uzme sta mu pase, po tome se gleda sta treba uzet.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hljeba i igara
To govori kuda ide ovaj svijet...
loša plastika samo,imamo ga mi sandzaklije već na sandžak ilidži našoj
Smjesan nisi
pogledaj na tik toku sandzaklije u Sarajevu, imas profil sandzskSaraj, ps5 8 kodama kod lika sandzaklije