Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ako je suditi prema onome što se naveliko šuška - zaustavit će pirateriju tako što će igranje igara tražiti aktivnu internet konekciju (svaka igra će prvo biti provjeravana kroz njihove seLvere:)), sve mi se čini da će ova dolazeća generacija konzola proći bez prosječnog Bosanca:)
Rečenica "fokusirati na aspekte društvenog umrežavanja i igranja igara te na interakciju mašine i čovjeka, a ne samo na hardversku moć sistema" znači da ćemo i dalje dobijati kvalitet iz 2004. godine jer je hardver ku­rac, ali će zato taj ku­rac biti moguće pušiti sa još tri jarana online.
Sada su uloge izmjenjene - Sony je taj koji treba skinuti MS sa trona ovoga puta, tako da MS još uvijek i nema neku potrebu za novom konzolom. Pogledaj samo njihov Live, ono što im je najveći i najkonstaniji izvor prihoda, nikada nije bio popularniji:) Njima se jednostavno ne žuri
Microsoft me je malo začudio sa ovolikim otezanjem predstavljanja novog Xboxa. Pa uspjeh 360-ke je bio upravo u činjenici da su preduhitrili bili PS3 za cijelu godinu. A sad puštaju Sony da njima uradi to isto. Nigdje veze, ali eto...
Prosjecni afrikanac je pametniji od bosanca... Gdje ste ljudi vidjeli da se culo za nekog bosanca hakera da je nesto uradio..ma dajteeee ne brbljajte budalastine... mi smo sirotinja i ovo cemo igrati tek 2054 god hahahaaa
Boli me tuki kupit ču ga da je 10000 km tata ili babo je super-budžetski korisnik.
Konzola PS4 1800 km jedna igra od 135-200 km izlazi feb 2013 čipovanje negdje oko 2015
naće se način da se i ovo hakuje, samo treba strpljenja imati. koliko god se njihova tehnologija poboljšava poboljšavaju se i hakerski uslovi. kad se samo sjetim kako sam preko gameboy advance-a igrao igre preko micro kartice i kad se sjetim svog prvog psp-a preko kojeg sam pokretao oko 20 raznih starijih konzola onda se upitaš gdje je granica.
djeco, ako mislite da su bosanci izmislili piratebay onda vam nije lahko.
bosanac ne bi bio bosanac kad ne bi otkrio nacin kako da zaj.ebe nekoga, mnogi su pali, pa ce tako pasti i sony(zaje.bacemo mi njih vec nekako), ne bojim se ja za nas, nece x-zraka kroz bosnjaka ;)