Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jadni windows 7 godina izmislja topl vod a ne moze ni bliz Japanc prici
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Kad vidim dijete od 10 godina da igra igrice pa donekle i razumijem al insan od 20 godina i vise da igra e to je ozbiljan mentalni problem
Kad vidim da lik od 35. do 40. godina sere po tehnologiji općenito, a nije dalje vidio od pisaće mašine u Titino doba, e taj ima mentalni problem.
@Osvetnik iz tame lik koji danas ima 35 ili 40 god je imao izmedju 15 i 20 g kada je krenula ekspanzija 3D igara. Taj mozda jeste rodjen u titimo doba ali se definitvmo ne sjeca tadasnjih pisacih masina.
Ne znam nije to meni nesto, jednostavno volim dobar racunar, mozes ga koristit za razne stvari a kad hoces nesto da odigras uzitak pravi.
@black hawk to samo znaci da si nezreo
@SamkeRacicBUZIM igrati kakvu pucacinu na ps nema sanse a mogu mislit kakve su kontrole, nista bez misa i tastature, na konzoli najvise sam fudbal ganj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja imsm ps 4 ali od kako sam se ozenio,kupi prasinu u podrumu😂
Razvedi se :-)
Evo ja cu ga rado usvojiti 😂
Svaka cast za japansku genijalnost, 6 godina top proizvod.
@MatrixSa pa mora biti top proizvod kad se igre prave za nju a pc komponente se prave za igre, moze biti top dok ne izbace drugu konzolu.
@black hawk navedi mi komad HW koji je vrh 6 godina? Životni vijek ostalih HW proizvoda je max 2 godine.
Ipak najjaci utisak ostavio je Play Station 1.
Nesto kontam tamam ce doci pred zimu, pa ce pitanje biti; jel bočje kupit ps5 il 12-13 metara drva .. 🤔
Vala PS5 i obuci se fino.