Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam xperiu s i ne bi je mijenjao ni za šta, barem narednih 5 godina, Siguran sam da je bolja i od izvikanog iphona i galaxija, Japan je Japan.
predivno, SONY i SHARP zakon
imam xperiu sola, zelja mi je xperia S...kad cu onda nabaviti ovaj Z?
Nemam xperiju iamam iphone i nebi ga mijejao ni za 2 duluma u ravnici
Nemam xperiu, imam nokiju i sicam zmije
Imam Sony xperi-u i nebih je mjenjala ni za sta ! Predobri telefoni. Sminka i kvalitet :)
3310
Super je. Kao i predhodni, napravljen za za radnicku klasu! Ne znam kako jedan tehnoloski gigant, kao Sony, nemoze parirati Apple-u ili barem Samsung-u, u proizvodnji mobilnih telefona?
Da li ih je otkrio ili prezentovao... Davno je otkrivena topla voda...Boze sacuvaj!
kad ce skontati da ovaj kockasti izgled i ostre ivice ne prolaze najbolje.... S3 je od plastike ali kad ga stavis u ruku imas osjecaj da je napravljen za drzanje u ruci a ne za plivanje u vod s njim.