Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kako dupe obrisati kad nestane vode .. tabletom?
pa ko brise dupe tariguzom onim? ja nikad samo ga operem fino
@Ohhooojjj .. znači, "i kako dupe obrisati kad nestane vode"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidim, nikoga ne brine sto se daju na internet, na raspolaganje ko zna kome, i posljednji elementi fizickog identiteta - otisak prsta ( za cool superbrzo otvaranje zakljucanog mobitela...) a sada i rukopis. Cime cemo sutra biti u prilici dokazati - ko smo uopste? Sta smo potpisali (vidjeli, odobrili, dali saglasnost..) a sta nismo? Kao i obicno, to je radi "unapredjenja korisnickog iskustva..." pljuc.
Jep istinu zboris. Sigurno su ljudi prije nekih sto godina jasuci konja porred auta govorili evo ode i posljednji elementi našeg fizickog identiteta ( konj) u zaborav samo zato da bi čovijek došao od točke A do točke B koju minutu brže . Eh zamisli kako bi bilo fino danas kad bi ispred svake kuće bio jedan konj ili dva umijesto auta.
Sveske će postati digitalne Novine će opstati samo u digitalnom izdanju TV i Radio preseliće se na internet Keš će zamjeniti plastična kartica Univerziteti i škole sve više će biti online ..... nova vremena će doći!!!
nece ovo jos u nas sta se palite
svaka im cast za ovo
Uredjaj star dvije godine, video objavljen u januaru 2015. godine, a vi sada pisete "novi tablet" O.o Bagri nepismenoj novinarskoj u BiH ni internet ne pomaze da imaju blagovremene informacije :S
dzaba nema tablet miris i smek papira...
daj mi rodni list i drzavljanstvo na tabletu i ovjeri
Sta te briga...dat ce ti tablet gratis. 😀
Viđu đavla pa maloprije napisaše članak da je u bosni nestašica tableta.
super stvarcica..........prakticno, i eko osvjesteno !
Ma nije to to kad ga ne osjetis, moras ga osjetiti! papir naravno
@Glupan98 nikada ne bi mogla knjigu procitati elektronski, to ne bi bilo to, tu moras da osjetis korice, papir i miris a ovo mi je super stvarcica za posao, stedi papir
Daj ko će nosit "30 papira" kad treba popisati puter jaja i suhovinu iz Binga. Neslano se šalim, dobar izum. Ima li šta za toaletni papir?
Operes dupe, taj papir ja to ne kontam...
tacno klixe komentari vam se umanjuju polako al sigurno.
"Violeta"...na aparatima :) ;)
Ništa novo i dalje nema kolor epapira. Cijena od 1300 KM je prevelika pa makar samo zasad i u JApanu. Inače mi je drago što je KM kao valuta stigla čak do JApana pokazujući stabilnost vlasti njenih new nacionalista :) Očekujemo dakle širu upotrebu tek nakon savitljivih ekrana i mogućnsoti boje. Hoću da nešto naglasim i podvućem sivom ???